grimspapierentheater - uniek en kleinschalig theater

PAPER ART / collages
Om de geest en de vingers soepel te houden ben ik in maart van dit onzaligecoronajaar begonnen met het maken van collages van gekleurd papier. Het is eigenlijk een kleine verandering voor mij, want in andere tijden zou ik decors en figuren knippen en plakken voor een nieuwe voorstelling.IK ben voor het vaderland weg begonnen met grote gekleurde vlakken van gekleurd karton, waarover heen ik vierkanten, driehoeken, cirkels en "slingers"plakte. Gaandeweg ontdekte ik dat ik allerlei variaties op dit grondvormen kon maken. Aanvankelijk had ik het idee om zomaar wat te knutselen, maar langzaam aan is het een serieus werk geworden. Ik begon met een grote collage van 150 bij 50 cm, en daarna volgden kleinere formaten papier. Ik vind het leuk om steeds nieuwe "variaties" te bedenken.Hieronder een kleine keuze:
  
Op dit moment heb ik er 35 gemaakt  op grote en kleine formaten (briefkaart en 50 bij 50 cm). Ik ben van plan hiermee door te gaan en wellicht kan ik er een paar hier of daar tentoonstellen (en/of verkopen). 

-- ik vind het erg lastig om deze collages op de foto te krijgen (zoals te zien is op bovenstaande plaatjes) . Excuses daarvoor, er wordt aan gewerkt...

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint